Vichy Dercos korpásodás elleni termékcsalád

A korpás fejbőr nagyon gyakran előforduló probléma, mely nemcsak a fejbőr kellemetlen viszketését, hanem a vállakon, ruhákon megjelenő fehér hámsejtcsoportok kialakulásáért is felelős lehet, akár a mindennapi életvitelben zavarba ejtő mértékig.

Vichy Dercos korpásodás elleni termékcsalád

Mi az a korpa, és mit tehetünk ellene? 
A korpás fejbőr nagyon gyakran előforduló probléma, mely nemcsak a fejbőr kellemetlen viszketését, hanem a vállakon, ruhákon megjelenő fehér hámsejtcsoportok kialakulásáért is felelős lehet, akár a mindennapi életvitelben zavarba ejtő mértékig. Fontos tudni, hogy a korpásodás nem egy betegség, inkább egy tünet, melyet megannyi tényező kiválthat (fejbőr megfázása, helytelen sampon, kozmetikumok használata, stressz, genetikai betegség, hormonális változások, gombák elszaporodása). Az egészséges hajas fejbőrünk, hasonlóan a testünk más bőrfelületeihez folyamatosan megújul, regenerálódik, a normális ütemben elhalt és levált hámsejteket szemmel nem vagy alig láthatóak. A korpa, azaz az elhalt szarusejtek csoportja akkor jelenik meg, amikor a fejbőrünk gyulladt, és felgyorsul a hámsejtek leválása. Attól függően, hogy a gyulladás mellett a faggyútermelés fokozott-e vagy sem, megkülönböztetünk száraz és zsíros korpásodás típusokat.
A tünetek megjelenésekor érdemes és indokolt szakorvosi tanácsot kérni, hisz egyéb betegségek is lehetnek a háttérben. A betegség makacs, kezelése sok türelmet és rendszeres célzott kezelést igényel.


Milyen sampont válasszak? 
A Vichy a probléma hátterében álló okok felderítését több tudományos kutatással célozza, melynek egyik célpontja a mikrobiom-projekt, mely napjainkban a „top- kutatói társadalom” egyik legizgalmasabb témája. A bőr-mikrobiom nem más, mint a bőrön található természetes mikroorganizmusok összessége (baktériumok, gombák, stb.). A Vichy által szabadalmazott Selenium DS, az alkalmazott Mikrobiom Technológiának köszönhetően segít fenntartani a mikrobioták által kialakított természetes, de kényes egyensúlyt, így segíti megszüntetni a látható korpát. Kifejlesztették a legmegfelelőbb terméket száraz, normál illetve zsíros hajra, melyek bőrgyógyászatilag tesztelt készítmények. Érzékeny bőrűeknek Piroctone Olamine hatóanyaggal rendelkezőt, zsíros, letapadt korpára pedig radírozó hatású sampont fejlesztettek.


Hogyan használd? 
Normál, zsíros illetve száraz hajra kifejlesztett Dercos Samponok a már említett Mikrobiom Technológiával rendelkeznek. Csökkentik a viszkető érzést, és kellemes illatúak. Az intenzív kezelés 4 hétig tart, a sampont hetente 3x javasolt használni.
 
Összességében egy jól kidolgozott, professzionális terméknek gondolom a sampont, melynek hitelességét számos tudományos értekezés, publikáció is alátámasztja. Orvosként fontosnak érzem, hogy a páciens megtisztelő bizalmát a legjobb tudásom szerint megkezdett therapiával viszonozzam, mely egyenes út a gyógyuláshoz. Ezért csak azt a terméket, vagy therapiat javaslom nekik, mely tényleg hatásos és hiszek benne. Ha a páciens elégedett, én is boldog vagyok.Mint minden esetben, a pontos diagnózis felállításához és a sikeres, időben megkezdett therapia érdekében érdemes kikérni szakorvos véleményét.
 


Dr. Licskai Andrea
Markusovszky Egyetemi Oktatókórház, Szombathely
Bőrgyógyászat

Kapcsolódó termékek

VICHY#Dercos korpásodás elleni sampon Selénium DS-SEL környezetbarát utántöltő 500 ml Normál és Zsíros fejbőrre

VICHY
Dercos korpásodás elleni sampon Selénium DS-SEL környezetbarát utántöltő 500 ml Normál és Zsíros fejbőrre

Ár: 9.582 Ft

VICHY#Dercos PSOlution sampon pikkelysömörre hajlamos fejbőrre is 200 ml

VICHY
Dercos PSOlution sampon pikkelysömörre hajlamos fejbőrre is 200 ml

Ár: 6.708 Ft

VICHY#Dercos K korpásodás elleni sampon hámlasztó hatással 250 ml

VICHY
Dercos K korpásodás elleni sampon hámlasztó hatással 250 ml

Ár: 7.665 Ft

VICHY#Dercos Korpásodás elleni sampon normál és zsíros hajra 200 ml

VICHY
Dercos Korpásodás elleni sampon normál és zsíros hajra 200 ml

Ár: 6.708 Ft

VICHY#Dercos korpásodás elleni sampon Selénium DS-SEL környezetbarát utántöltő 500 ml Száraz hajra, Érzékeny fejbőrre

VICHY
Dercos korpásodás elleni sampon Selénium DS-SEL környezetbarát utántöltő 500 ml Száraz hajra, Érzékeny fejbőrre

Ár: 9.582 Ft

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
2024 © Ideálisbőr.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...