A Vichy Termálvíz titkai

A francia vulkánok szívében született termálvíz ereje az erősebb bőrért. Franciaországban, a védett Auvergne-i vulkáni régió központjában található a Vichy Termálvíz forrása. Évezredes és 4000 méter mélyen vezető útja során a Vichy Termálvíz 15 ásványi anyaggal és nyomelemmel gazdagodik, amelyek alapvető fontosságúak a bőr szépségéért. A Vichy Termálvíz a Vichy arcápolási termékek sztár hatóanyaga. Fedezze fel az erő forrását!

A Vichy Termálvíz titkai

Egy rendkívül hatékony termálvíz, amelyet 85 évvel ezelőtt fedeztek fel.
A Vichy városából származó francia orvos, Dr. Haller fedezte fel a Vichy Termálvíz erejét 1931-ben. Megfigyelte, hogy alkalmas a sebek gyógyulási folyamatának gyorsítására. Elkezdte hát tanulmányozni a bőrre gyakorolt jótékony hatását, és így jött létre a Vichy dermokozmetikai márka.

A Vichy Termálvíz útja 4000 méter mélyen.
Az esővíz átszivárog az Auvergne régió mikroszkopikus törésvonalai mentén és átjut a kristályos talajon. A vulkanikus kőzetekkel érintkezve a víz 15 ásványi anyagot szív magába. Az útja 4000 méteres mélységben folytatódik, több ezer évig, mielőtt a végére ér. A Vichy termálvizet a 15 méter mélyen található forrásából nyerik.

140° C-ig felmelegedett víz.
Hosszú, föld alatti útja során a Vichy termálvíz természetesen felmelegszik. Amikor eléri a 4000 méteres mélységet, a hőmérséklete a 140° C-ot is eléri.

Rendkívüli ásványianyag-tartalom.
Különleges útja során a Vichy termálvíz 15 ásványi anyaggal gazdagodik. Ez az egyik ásványokban legváltozatosabb és nyomelemekben leggazdagabb termálvíz.

Hármas hatású termálvíz a gyönyörű bőrért.
A Vichy Termálvíz segít erősíteni, regenerálni és kiegyensúlyozni a bőrt. Sok jótékony hatása révén a bőr jobban meg tud küzdeni a külső és belső támadásokkal (UV-sugárzás, környezetszennyezés...).

A biztonság érdekében.
A kinyerését követően a Vichy Termálvizet szigorúan ellenőrzik, hogy tisztasága és érintetlensége biztosított maradhasson.

Erősebb bőr a Vichyvel.
Ásványi gazdagságának köszönhetően a Vichy Termálvíz lehetővé teszi számunkra, hogy a bőrt erősebbé varázsoljuk az olyan mindennapos ellenségeivel szemben, mint a környezetszennyezés és az UV-sugárzás.

A Vichy Termálvíz megnyugtatja az érzékeny bőrt.
Segít nyugtatni és megkönnyebbülést nyújtani az igénybevett, érzékeny bőrnek is.

A Vichy termékek sztár összetevője.
Különleges jótékony hatásai révén a Vichy Termálvíz minden Vichy arcápolási termék szerves része.

Kapcsolódó cikkek

Minéral 89 bőrerősítő és teltséget adó booster

Minéral 89 bőrerősítő és teltséget adó booster

Hidratálás kívül-belül: miért fontos?

Hidratálás kívül-belül: miért fontos?

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
2024 © Ideálisbőr.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...