Mik azok a dermokozmetikumok?

A dermokozmetikumok olyan különleges szépségápolási termékek, amelyek megfelelnek a gyógyszertári forgalmazás szigorú követelményeinek. A dermokozmetikai készítményeket bőrápolásban jártas szakemberekkel (bőrgyógyászokkal, szemorvosokkal, gyermekgyógyászokkal, gyógyszerészekkel stb.) együttműködve fejlesztik ki, hatóanyagaikat a kutatók szigorú feltételrendszer alapján válogatják össze.

Mik azok a dermokozmetikumok?

A formulák hipoallergének, érzékeny bőrűeknek is megfelelnek, a termékek gyártási előírásai pedig szigorúbbak a normál kozmetikai termékekénél. 

A dermokozmetikai termékek magas szintű hatékonyságát és biztonságát klinikai vizsgálatokkal igazolják, ajánlásuk és eladásuk pedig képzett egészségügyi szakemberek (gyógyszerészek és bőrgyógyászok) segítségével, személyes megközelítés és tanácsadás keretében történik. 

Dermokozmetikai fogyasztó bárki lehet: nő, férfi, felnőtt vagy gyerek. Gyakran meghatározott bőrproblémára keres megoldást, vagy csak általában a hatékonyságot és a biztonságot helyezi előtérbe, magasak az elvárásai és igényli a szakemberek tanácsait.  

Kapcsolódó cikkek

A Vichy márka

A Vichy márka

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
2024 © Ideálisbőr.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...