Minéral 89 bőrerősítő és teltséget adó booster

A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, amely segít megóvni szervezetünket a káros külső hatásoktól. Éppen ezért minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk és megerősítsük ellenálló képességét a stresszel és más, potenciálisan káros környezeti hatásokkal szemben.

Minéral 89 bőrerősítő és teltséget adó booster

A Vichy Laborítórium 2018-ban újabb mérföldkőhöz ért, hiszen megalkotta a Minéral 89 hyaluron-booster arcápolót, amely 89%-ban ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvizet tartalmaz, továbbá hialuronsavat és 9 további hatóanyagot, amely segít megerősíteni a bőr természetes védekezőképességét.

Bőrerősítő és teltséget adó booster
A Minéral 89 az első arcápoló booster a Vichytől, amelynek célja a bőrbarrier megerősítése, valamint az olyan külső agresszorok elleni védelem biztosítása, amelyek árthatnak a bőr szépésgének, illetve vízhiányossá és fakóvá tehetik az arcbőrt. Minden bőrtípusra használható, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Hatékonyságának köszönhetően a bőr napról napra erősebb, üdébb és teltebb érzetű lehet.

Csupán 11 összetevő a maximális toleranciáért
Nagyon magas koncentrációjú, ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz és természetes hialuronsav kombinációja a formula stabilizálásához, valamint megőrzéséhez szükséges összetevőkkel. Illatanyagmentes, hipoallergén formula. Érzékeny bőrűeknek is ajánlott.

89% ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz
A 15-féle, 5,2 g/l koncentrációjú értékes ásványi anyagban gazdag Vichy Termálvizet a természet alkotta, mesterségesen előállítani nem lehet. Számtalan jótékony hatást gyakorol a bőrre, beleértve annak megerősítését is.

Természetes eredetű hialuronsav
A bőr teltségéért és hidratálásáért. Akárcsak egy szivacs, nagyon sok vizet képes megtartani. Egységes réteget hoz létre a bőr felszínén, amely véd a külső irritációktól.

Optimális tolerancia
Szemészeti és bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt arcápoló az optimális toleranciáért. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, kortól és bőrtípustól függetlenül. A Minéral 89 hyaluron-boosternek géles, átlátszó textúrája nagyon gyorsan beszívódik, így a bőr azonnal felfrissül és megerősödik. Matt és puha érzetet hagy a bőrön.

Erőforrás a bőrnek minden napra
Gyakran úgy gondolunk a bőrünkre, mint szépségünk legfontosabb alkotóelemére. Ez valóban így is van, de a szépség nem az elsődleges funkciója a bőrnek. A bőr elsősorban határfelületként működik a környezet és a testünk között. Egy védőburok, aminek egyensúlya nagyon fontos. A legkülső réteg, a stratum corneum biztosítja a bőr barrier funkcióját. Ennek az apró, folyamatosan megújuló sejtekből álló rétegnek egy tökéletesen záró réteget kell képezni ahhoz, hogy a modern élettel járó hatások ne tudjanak bejutni a mélyebb rétegekbe. A külső környezeti tényezők hatásainak ismeretét figyelembe  véve a Vichy Laboratórium létre hozta az első arcápolót, amely minden nap segít megerősíteni a bőr barrier funkcióját. A franciaországi vulkanikus régióban eredő, 15 értékes ásványi anyagot tartalmazó Vichy Termálvíz segít megerősíteni a bőr természetes védelmi funkcióját. A nagyon magas, 5,2 gramm/ liter ásványi anyag koncentrációnak köszönhetően ez az aktív összetevő évezredek óta híres terápiás hatékonyságáról, azonban rendkívül nehéz beépíteni egy formulába. A laboratóriumban magával a vízzel kezdték a folyamatot, majd kiegészítették az intenzíven hidratáló összetevővel, a hialuronsavval, ami a bőr barrier funkcióját is erősíti. A rendkívüli hatékonyság a két összetevő kiegészítő hatásában rejlik, ami segít védeni és erősíteni a bőrt. Csupán 11 összetevővel, a 89%-os koncentrációjú Vichy Termálvíz és a természetes hialuronsav kombinációjából megszületett a Minéral 89. Erőforrás a bőrnek minden napra, minden bőrtípusra. Alapvető gondoskodás az üde bőr érdekében!

Mi a legfőbb pozitív hatása az ásványi anyagoknak a bőrre?
A több mint 16 tudományos tanulmány tette lehetővé számunkra, hogy pontosan megismerjük a Vichy Termálvíz tulajdonságait, és bizonyítsuk a bőr természetes védekező képességét erősítő hatását. Serkenti az antioxidáns védelmet, még akkor is, ha a bőr olyan külső hatásoknak van kitéve, mint az UVA-sugárzás. Segít fenntartani a bőr megfelelő pH-értékét, valamint hozzájárul a bőr természetes regenerációjához és barrier funkciójának javításához. A Vichy Termálvíz segít a bőrt ellenállóbbá tenni a városi és környezeti hatásokkal szemben.

Mitől alkalmas mindenféle bőrtípusra?
A Vichy Termálvíz származási helye egy 1874 óta védett terület, mely biztosítja a 100%-ban tiszta és természetes alapanyagot. A forrás és a feldogozás helye közötti távolság mindössze 4 km, és a víz szigorú ellenőrzése biztosítja annak biztonságát és tisztaságát. A gyártási folyamat utolsó fázisában adjuk hozzá a formulához, aminek során csak friss, sterilizált vizet használunk fel. 4 éves nyomonkövetési idővel rendelkezik. A tolerancia- és hatékonysági teszteket minden bőrtípuson elvégeztük - beleértve az érzékeny bőrt -, bizonyítva az optimális kíméletességet és bőrnyugtató hatást.

Kapcsolódó termékek

VICHY#Minéral 89 Eyes Bőrerősítő szemkörnyékápoló booster 15 ml

VICHY
Minéral 89 Eyes Bőrerősítő szemkörnyékápoló booster 15 ml

Ár: 8.275 Ft

VICHY#Minéral 89 Bőrerősítő és teltséget adó booster 50 ml

VICHY
Minéral 89 Bőrerősítő és teltséget adó booster 50 ml

Ár: 10.193 Ft

VICHY#Minéral 89 Hyaluron-Booster bőrerősítő és regeneráló arcmaszk 29 g

VICHY
Minéral 89 Hyaluron-Booster bőrerősítő és regeneráló arcmaszk 29 g

Ár: 2.440 Ft

VICHY#Minéral 89 Probiotic Fractions Regeneráló Szérum 30 ml

VICHY
Minéral 89 Probiotic Fractions Regeneráló Szérum 30 ml

Ár: 12.458 Ft

VICHY#HIALURONSAV TRIO - Szuperhidratáló hármas vulkáni eredetű termálvízzel kombinálva az erősebb, hidratált bőrért

VICHY
HIALURONSAV TRIO - Szuperhidratáló hármas vulkáni eredetű termálvízzel kombinálva az erősebb, hidratált bőrért

Ár: 20.732 Ft

Kapcsolódó cikkek

Hidratálás kívül-belül: miért fontos?

Hidratálás kívül-belül: miért fontos?

A Vichy Termálvíz titkai

A Vichy Termálvíz titkai

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
2024 © Ideálisbőr.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...